Assi

Image

Assi Aalto

Assi on sisarensa Emmin kanssa toinen Tanssistudio All-Starin perustajista.

Hänen urheilu- ja tanssitaustansa on laaja. Äitilapsijumpassa hän totesi jo pari vuotiaana äidilleen; "Onhan tämäkin ihan kivaa, mutta koska pääsen oikeasti baletoimaan?" ja siitä se sitten lähti. Baletti, joukkuevoimistelu ja sen rinnalle nopeasti tulleet eri tanssilajit, kuten hip hop ja show-tanssi, veivät nuoren Assin kaiken vapaa-ajan. Urheilu kokonaisuudessaan on ollut hänen intohimonsa aina, joten tietenkin hän on kokeillut myös mm. tennistä, taitoluistelua ja uintia,vaikka tanssi pysynyt aina rakkaimpana. Tanssin opettaminen on tullut kuvioihin jo 12-vuotiaana, jolloin ensimmäiset apuohjaajan tunnit pidettiin. Nopeasti oma harrastetanssiryhmä sai alkunsa ja siitä muodostunut kilpaileva tanssiryhmä alkoivat olla jo iso osa elämää. Myös tanssijana hän ehti kilpailla muun muassa hip hopin SM-kilpailuissa kaikenkaikkiaan kolmella kultaisella mitalilla. 

Tanssi on tunnetta, jonka vuoksi erityisesti lyrical jazz ja lyrical hip hop ovat muovautuneet hänen omimmiksi tyyleikseen. Hän myös rakastaa tehdä koreografioita ja nähdä, miten omasta ajatuksesta tanssijat muodostavat kokonaisuuden, johon tuovat ripauksen omaa tarinaansa mukaan. Siinä on usein jotain uskomatonta taikaa.

Assi on kiinnostunut entistä enemmän kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, ja hän valmistuikin keväällä 2020 ACE-sertifioiduksi personal traineriksi. "OIkealta ammatiltaan" hän on ensihoitaja. Yrittäjähenkisyys ja halu vaikuttaa on palanut pienellä liekillä jo kauan ja liekki syttyikin kokonaan vuonna 2014, kun All-Star perustettiin.

Positiivinen ja lempeä opettaja on kunnianhimoinen ja puskee oppilaitaan yltämään omaan parhaimpaan suoritukseensa löytämällä itse itsestään parhaimman version ja olemalla ylpeä siitä! Vaikka tanssi on esteettinen laji ja teknistä osaamista hiotaan kyllästymiseen asti, olisi hyvä pitää mielessä lempeys itseä kohtaan. Se välittyy myös kanssa tanssijoille ja YHDESSÄ usein tehdäänkin niitä maagisia suorituksia. Hyvällä asenteella mennään pitkälle! <3 

Emmi

Image

Emmi Aalto

Emmi on sisarensa Assin kanssa toinen Tanssistudio All-Starin perustajista. Emmi on pirteä ja pippurinen; tanssijan aika ei tule pitkäksi kun Emmi on puikoissa.

Hänen tunneillaan mennään, eikä meinata. Kokonaisvaltainen ymmärrys tanssiin tulee fysioterapeutti ammatin taustalta. Maltillinen kehonhuolto ja kokonaisvaltainen vahvistus kuuluvat myös hänen tuntiensa repertuaariin. Hänen ominta tyyliään ovat street-henkiset tunnit.

Estetiikka niin tanssissa, kuin valokuvauksessakin saa Emmin iloiseksi. Hän onkin upea valokuvaaja ja käyttää esteettistä silmäänsä hioessaan niin tanssikoreografioita, kuin valokuviakin.

 

Julia

Image

Julia Roivanen

Julialla on pitkä tausta taiteellisen urheilun parista. Jo pienenä tyttönä taitoluistelu ja joukkuevoimistelu iskivät sydämeen. Näiden lajien kanssa tanssi kulki tärkeänä oheisharjoitteluna pitkin vuosia, rakkaimpana muistona joraaminen tanssistudio All-Starin perustajien rinnalla.

Varhaisnuoruudessa taitoluistelusta tuli hänen päälajinsa ja jäähallista toinen koti. Julian osaaminen on aina painottunut taiteellisuuteen ja tulkintaan ja juuri tämän vuoksi kilpailu-uran loputtua veri veti maailmalle esiintymään. Julia esiintyi maailmankuulussa Disney On Ice jääshowssa parin vuoden ajan kiertäen Eurooppaa, Pohjois-Amerikkaa ja Japania.

Kiertue-elämän jälkeen Julia on opiskellut itsensä fysioterapeutiksi ja on toiminut pitkään neurologisen kuntoutuksen parissa. Valmennus-, ohjaus- ja koreografia kokemusta on kertynyt sekä tanssin, taitoluistelun, joukkuevoimistelun että erityisryhmän rytmisen voimistelun parista. Tanssistudio All-Starin riveissä Julia on saanut toimia jo alkumetreistä lähtien ja suosittu Broadway –tunti on kuulunut studion vakiokalustoon useamman vuoden ajan. Julia pitää tanssia tunteiden tulkkina ja siksi ilmaisu on hänelle tärkeää. Jokainen saa kuitenkin ilmaista omalla tavallaan, erilaisuus on rikkaus. Julian luonteenpiirteistä tunneilla huokuvat elämänilo, positiivisuus ja kunnianhimoisuus, satunnaista räväkkyyttä unohtamatta. Julia seuraa mielenkiinnoilla erilaisia sanontoja ja yksi mieleenpainuvimmista liittyy tanssiin: ”Dance enables you to find and lose yourself at the same time”. 

Laura

Image

Laura Kiiskilä

Suurin osa Lauran tanssihistoriasta on kulunut jazzin parissa, mutta mukaan on mahtunut myös ripaus balettia, nykäriä ja tankotanssia. Tanssistudio All-Starin löydyttyä lajikirjo on kasvanut entisestään ja hän sanookin “Mitä enemmän eri lajeja kokeilee, sitä enemmän niitä haluaa lisää – nälkä kasvaa syödessä.

Charlotta

Image

Charlotta Remander

Charlotta pitää Jumps&Turns- sekä nykytanssitunteja keskiviikkoisin. Hän panostaa tunneillaan tekniikkaan, rytmitajuun, linjauksiin ja tanssillisuudesta nauttimiseen. Hänelle on tärkeää, että oppilaat viihtyvät ja saa tunneista hyvän mielen. Mukaansatempaavat tunnit ovat kaikkea muuta, kuin tylsiä. Tekniikan opettelukin voi siis olla hauskaa!

Sofianna

Image

Sofianna Salmi

Sofianna on kolmannen vuosikurssin tanssinopettajaopiskelija Turun Ammattikorkeakoulusta. Tanssin ilo löytyi jo 3-vuotiaana lastentanssin kautta, ja sen myötä harrastus jatkui ammattiopintoihin. Sofianna on esiintynyt ja työskennellyt niin Suomessa kuin ulkomaillakin usean eri teoksen parissa.


Tunneilla Sofianna haluaa kehittää tanssitekniikkaa ilon ja luovuuden kautta. Lasten balettitunneilla tutustuaan baletin maailmaan mielikuvitusten ja luomiskykyjen avulla. Lyrical Dance- tunneilla panostetaan tekniikan lisäksi tanssin elämykseen ja omaan ilmaisuun. Sofiannan opetustavat pohajutuvat turvalliseen tekemiseen ja tanssin iloon, joka yhdistää molempia hänen opettamiaan tunteja.

Jenni

Image

Jenni Rasikannas

Jenni on neljännen vuoden tanssinopettajaopiskelija Turun Ammattikorkeakoulusta. Tanssitaipaleensa Jenni on aloittanut Paraisilla nykytanssin, baletin, showtanssin sekä jazzin parissa. Harrastus vuosien aikana Jenni on osallistunut aktiivisesti eri katselmuksiin ja kilpailuihin ryhmässä, duossa kuin myös omalla soololla. Opiskeluiden aikana Jenni on päässyt työskentelemään monipuolisesti tanssijan tehtävissä monissa eri teoksissa ja produktioissa.

 

Opettajana Jenni on kannustava, empaattinen ja positiivinen. Nykytanssissa Jenni haluaa haastaa ja kannustaa oppilaita oman luovuuden hyödyntämiseen sekä uusien liikkumisen tapojen löytämiseen. Jennin tunneilla heittäydytään uteliaasti liikkeen vietäväksi tanssitekniikkaa unohtamatta. Nykytanssissa Jenni nauttii erityisesti lattiatekniikasta, flown löytämisestä, improvisaatiosta sekä akrobatian hyödyntämisestä osana liikemateriaalia. Jennille on tärkeää huomioida oppilaat yksilöinä ja auttaa jokaista löytämään oma tapa tanssia omat vahvuudet tunnistaen.

Johanna

Image

Johanna Kuusela

Johanna ohjaa sunnuntai-iltaisin äänimaljorentoutusta. Johanna on ammatiltaan fysioterapeutti ja lisäksi viime aikoina kouluttautunut joogan ja äänimaljojen parissa. Kaikki kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, palautumiseen je keho-mieli yhteyteen liittyvä kinnostaa Johannaa. Tule nauttimaan rauhallisesta viikon päätöksestä Johannan ja äänimaljojen kanssa.

Petra & Esteri & Martta

Image

Petra Myllyperkiö, Esteri Seppälä ja Martta Entonen

Tämä kolmikko ohjaa tanssintekniikan alkeita. Nuoret naiset ovat lukiossa ja tanssi sekä teatteri ovat heidän sydäntään lähellä. He ovatkin tehneet paljon erilaisia projekteja tämän tiimoilta eri kaupungeissa. He ovat myös perustaneet oman musikaaliryhmänsa nimeltän MODE.

Pinja

Image

Pinja Lucas

Pinja ohjaa toiminnallisia tehotreenejä All-Starilla. Ammatiltaan Pinja on liikuntaneuvoja ja opiskelee parasta aikaa lähihoitajaksi. Tämä pirteä nuori nainen harrastaa omien sanojensa mukaan "vähän kaikkea" kuten karatea, palokuntaa. kuntosalia, ryhmäliikuntaa ja lenkkeilyä.

Back to Top