KEVÄT 2022

Varaathan kevään 2022 tuntisi etukäteen ajanvaraus välilehden kautta, kiitos!

 

 

 

 

Talviloma ma 21.2. - su 27.2.2022  (jvko 8) - ei tunteja
Pääsiäisloma 15.4. - 18.4.2022 - ei tunteja
Äitienpäivä 8.5.2022 - ei tunteja
 

 

Kevätnäytös:

EUROVIISUT keskiviikkona 18.5.2022 klo 18.00 & klo 19.30.

Liput myyntiin maanantaina 18.4.2022.

Tuntikuvaukset

(Ma) erityisryhmän tanssitunti: Tunti on tarkoitettu kehitysvammaisille tai muuten jollain tavalla liikuntarajoitteisille. Tunnilla pidetään hauskaa helppojen tanssisarjojen kanssa ja irrotellaan hyvän musiikin parissa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

(Ma) Show dance yli 18v: Tunti on tanssinhurmaa aikuisempaan tapaan. Tunnilla irrotellaan ja tanssitaan show-tyyliin. Tunti sopii vähemmänkin tanssineille, mutta aivan tanssinalkeita ei tunnilla käydä läpi. Koe "showgirl" sisälläsi ja lähde mukaan.

(Ma) Naiset 30+: Tunnille ovat tervetulleita kaikki, jotka joskus ovat hiukankin päässeet tanssin tai voimistelun makuun ja tietävät tanssin alkeita, vaikka kroppa ei niitä olisi hetkeen tehnytkään. Tunnilla emme tee lattiasarjoja, emmekä jalkakorvaanpiruetteja, vaan nautimme tanssisarjoista “aikuiseen tapaan”. Tuntiin kuuluu myös kevyttä lihaskuntoharjoitusta sekä kehonhuoltoa tukien itse tanssia.

(Ma) All-Star Crew: Suljettu tunti kilpailevalle ja esiintyvälle aikuisten ryhmälle, joka on jo vuodesta 2014 panostanut tanssivideoihin, joita tulee joka kauteen ainakin yksi. Kysy lisää, jos rento, mutta tavoitteellinen ryhmätekeminen on juttusi.

(Ti) Tanssijan tehotreeni: Tunnilla voima, kestävyys ja tekniikka ovat avainasemassa. Menevän musiikin tahdissa vahvistetaan kehoa, kehitetään voimaa, kestävyyttä ja tekniikkaa, jotta pysytään terveenä ja jaksetaan paremmin niin arkielämässä, kuin tanssijanakin. Kaikki aina vasta-alkajasta tai vähemmän treenanneesta kovakuntoisiin treenaajiin ovat lämpimästi tervetulleita! Tunnilla annetaan vaihtoehdot juuri sinulle, että kehityt omalla tasollasi. Annetaan hien virrata ja kuitenkin: pidetään hauskaa!

(Ti) All-Star Attitude: Rento All-Starin vakkari tanssitunti, jossa tanssityylit vaihtelevat laidasta laitaan. Anna musiikin viedä tunnelmasta toiseen ja heittäydy mukaan tanssin vietäväksi. Tärkeintä on asenne!

(Ke) Lasten baletti: ​Lasten balettitunti / tanssitunti on tarkoitettu 5-7vuotiaille lapsille. Tunnilla tehdään baletin alkeita pienten sarjojen muodossa leikkiä unohtamatta. Mukaan tarvitset mukavat liikuntavaatteet ja sukat tai pehmeät tossut. 

(Ke) Broadway: Broadwayn tunnilla pääsee kosketuksiin tanssiin, jossa liioittelu ei ole ainoastaan sallittua vaan suotavaa! Koreografioissa sovelletaan broadwayn tyylilajin ominaisuuksia kuten tarinan kerrontaa ja omaperäisyyttä. Tervetuloa luomaan hahmoja liikkeiden tavoin lattiasta kattoon. Let the show begin!

(Ke) Jumps & Turns: Koreografinen tekniikkatunti. Nyt ei tarvitse puurtaa koko tuntia pelkän tekniikan parissa, vaan saat arvokasta tekniikkaopetusta pitkin tuntia menevän tanssisarjan lisäksi. Mainio tunti kehittämään omaa hyppy -ja piruettitekniikkaa.

(Ke) Nykytanssi: Tunti koostuu erittäin monipuolisista ja teknisesti haastavista sarjoista. Kevään aikana tutustutaan erilaisiin teemoihin sekä sukelletaan myös improvisaation maailmaan, jossa jokainen oppilas pääsee toteuttamaan itseään eri tavoin. 

(To) K-POP Cover Dance: Kiinnostako k-pop? Oletko ihaillut musiikkivideoiden koreografioita ja halunnut oppia niitä? Tunnilla tehdään tunnettujen koreografien materiaalia maailmalta. Tunti keskittyy myös kokonaisuuksiin pelkkien tanssisarjojen tekemisen lisäksi. Tule rohkeasti kokeilemaan paikan päälle ja löydä itsesi tanssin mahtavasta maailmasta! Tunti on tasoltaa alkeis-keskitason tunti. 

(To) Lyrical hip hop: Tunti on hip hopin piirteitä sisältävä tunti, jossa liike lähtee tunteesta. Tanssisarjoja tehdään tunnilla pääsääntöisesti kaksi, joista toinen on lyrical hoppia, ja toinen voi olla vaihtelevasti mitä vain hip hopin / streetin eri tyylejä mukaillen. Lisäksi tuntiin kuuluu lihasvoimaharjoitteet, liikkuvuuden, tasapainon ja koordinaation parantaminen.

(To) FasciaMethod: FasciaMethod -konsepti on suomalainen liikuntatuote, jossa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelul, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. FasciaMethod sopii kaikille, jotka haluavat tehokkaasti parantaa suorituskykyään ja edistää hyvinvointiaan.

(To) Miehet: Oletko harkinnut aloittavasi jonkun urheiluharrastuksen, mutta et oikein löydä sopivaa paikkaa ja kynnys on iso. Nyt löytyi vastaus. Miesten tunnilla on hyvä meno ja hikikin lentää. Lihasvoimaharjoitteet, mutta myös liikkuvuuden parantaminen tai ylläpito sekä tasapainoharjoitteet kuuluvat tunnin sisältöön fysioterapeutin käsittelyssä. Tule antamaan oma panoksesi äijämenoon.

(La) Nuorten kisaryhmä UUTUUS! AUDITIONIT TULOSSA (KEVÄT 2022 ALKU)!

(La)Tanssintekniikan alkeet:Tunnilla tehdään tekniikan perusteihin keksittyen erilaisia liikkuvia sarjoja. Tavoitteena on harjoitella mm. erilaisia jalanheittoja, lattian käyttöä, syvää plietä ja piruettien tekniikkaa. Lisäksi tunneilla tehdään venyvyyttä kehittäviä harjoituksia. Tekniikkaa ei tarvitse treenata hammasta purren, vaan tanssillisuuden ja kokeilemisen kautta. Tunneille voit tulla opettelemaan alkeita tai vahvistamaan perusteita.

(La): Aikuisten pienryhmä All-Star Astro: Suljettu tunti - kysy lisää, jos olet kiinnostunut pienryhmätekemisestä ja kilpailemisesta ryhmän kanssa. Nykytanssipohjainen. All-Star Astro nykyinen kokoonapano aloittanut syksyllä 2021.

(Su): Cosmic CrewSuljettu tunti - kysy lisää, jos olet kiinnostunut jatkotason K-pop tanssiryhmästä.

(Su) Jazz and show yli 18v: Tunnilla yhdistyvät, vaihtelevat ja sekoittuvat show- ja jazz-tanssi. Koreografioiden lisäksi tunnilla tehdään lihaskuntoa, joten hikikarpalot ja hengästyminen on taattua. Ota mukaan juomapullo, treenitossut, reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan.

(Su) Lyrical dance: Tunti on täynnä tunnetta ja tanssisarjat ovat kauniita ja sielukkaita. Tunti on tarkoitettu jo enemmän tanssineille. Tule kokemaan tanssin kauneus ja musiikin virtaus sisälläsi.

(Su) Hip hop: Ota mukaan kengät ja positiivinen mieli. Anna biitin viedä itsesi hip hopin makeaan maailmaan. Tunti soveltuu kaikenikäisille hip hopin harrastajille.

(Su) Äänimaljarentoutus: Pääpaino tunnilla on äänimaljojen parissa rentoutumisessa. Rentoutumiseen voidaan yhdistää rauhallisia yin-jooga asentoja ja vaihtelevasti hengitys- tai kehotietoisuusharjoituksia. Tunti toteutetaan lattiatasossa. Äänimaljat luovat meditatiivisen tunnelman soinnillaan ja maljojen aikaansaamat värähtelyt saavat kehon solunesteet värähtelemään ja siten rentouttavat ympäröiviä kudoksia ja aktivoivat palautumisesta vastaavaa parasympaattista hermostoa. Myös yin-jooga tukee parasympaattisen hermoston toimintaa ja asennoissa ollaan useita minuutteja ja kehoa tuetaan apuvälinein, jotta lihakset pääsevät paremmin rentoutumaan ja vaikutukset ulottuvat sidekudoksiin ja kehon energiakanaviin. Tunti soveltuu kaikille, jotka kaipaavat arjen kiireiden keskellä rauhoittumista. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai äänimaljoista. Huomioithan kuitenkin, että tunti on suunniteltu perusterveille ihmisille. Mikäli sinulla on jokin perussairaus tai olet raskaana, konsultoithan tarvittaessa lääkäriä ennen tunnille osallistumista. Ihana ja rauhoittava viikon lopetus.

Mukaan tunnille tarvitset oman joogamaton, lämmintä vaatetta, juomapullon ja viltin. Tunnilla käytetään myös yhteiskäytössä olevia apuvälineitä ja suosittelemme ottamaan esim. pikkupyyhkeitä suojaksi apuvälineen ja itsesi väliin tai voit ottaa mukaan omat apuvälineet (esim. 2kpl joogablokkeja).

Back to Top