Image

Assi Aalto

Assi on sisarensa Emmin kanssa toinen Tanssistudio All-Starin perustajista.

Hänen urheilu- ja tanssitaustansa on laaja. Äitilapsijumpassa hän totesi jo pari vuotiaana äidilleen; "Onhan tämäkin ihan kivaa, mutta koska pääsen oikeasti baletoimaan?" ja siitä se sitten lähti. Baletti, joukkuevoimistelu ja sen rinnalle nopeasti tulleet eri tanssilajit, kuten hip hop ja show-tanssi, veivät nuoren Assin kaiken vapaa-ajan. Urheilu kokonaisuudessaan on ollut hänen intohimonsa aina, joten tietenkin hän on kokeillut myös mm. tennistä, taitoluistelua ja uintia,vaikka tanssi pysynyt aina rakkaimpana. Tanssin opettaminen on tullut kuvioihin jo 12-vuotiaana, jolloin ensimmäiset apuohjaajan tunnit pidettiin. Nopeasti oma harrastetanssiryhmä sai alkunsa ja siitä muodostunut kilpaileva tanssiryhmä alkoivat olla jo iso osa elämää. Myös tanssijana hän ehti kilpailla muun muassa hip hopin SM-kilpailuissa kaikenkaikkiaan kolmella kultaisella mitalilla. 

Tanssi on tunnetta, jonka vuoksi erityisesti lyrical jazz ja lyrical hip hop ovat muovautuneet hänen omimmiksi tyyleikseen. Hän myös rakastaa tehdä koreografioita ja nähdä, miten omasta ajatuksesta tanssijat muodostavat kokonaisuuden, johon tuovat ripauksen omaa tarinaansa mukaan. Siinä on usein jotain uskomatonta taikaa.

Assi on kiinnostunut entistä enemmän kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja opiskeleekin parasta aikaa personal traineriksi, johon ensihoitajan ammatti onkin ollut isona apuna. 

Positiivinen ja lempeä opettaja on kunnianhimoinen ja puskee oppilaitaan yltämään omaan parhaimpaan suoritukseensa löytämällä itse itsestään parhaimman version ja olemalla ylpeä siitä! Vaikka tanssi on esteettinen laji ja teknistä osaamista hiotaan kyllästymiseen asti, olisi hyvä pitää mielessä lempeys itseä kohtaan. Se välittyy myös kanssa tanssijoille ja YHDESSÄ usein tehdäänkin niitä maagisia suorituksia. Hyvällä asenteella mennään pitkälle ja tehdään jopa ihmeitä! <3 

Image

Emmi Aalto

Emmi on sisarensa Assin kanssa toinen Tanssistudio All-Starin perustajista. Emmi on pirteä ja pippurinen; tanssijan aika ei tule pitkäksi kun Emmi on puikoissa.

Image

Julia Roivanen

Julialle on kertynyt valmennus-, ohjaus- ja koreografia kokemusta sekä taitoluistelun, joukkuevoimistelun että erityisryhmän rytmisen voimistelun parista.

Image

Laura Kiiskilä

Suurin osa Lauran tanssihistoriasta on kulunut jazzin parissa, mutta mukaan on mahtunut myös ripaus balettia, nykäriä ja tankotanssia. Tanssistudio All-Starin löydyttyä lajikirjo on kasvanut entisestään ja hän sanookin “Mitä enemmän eri lajeja kokeilee, sitä enemmän niitä haluaa lisää – nälkä kasvaa syödessä.

Image

Sara Niiranen

Sara on 22-vuotias tanssiopettajaopiskeloija Turusta ja tanssin parissa on kulunut noin 18-vuotta. Hän on aktiivisesti tanssinut jazzia, nykytanssia ja balettia. Opettajana Sara on erittäin energinen, positiivinen ja lämmin. Hänen tunneillaan tehdään paljon töitä ja keskitytään vahvasti tanssiteknisiin asioihin. "Tervetuloa tanssimaan kevääksi kanssani, nautitaan yhdessä tanssin ilosta" -Sara

Image

Charlotta Remander

Charlotta opettaa nuorten kisaryhmää. Hän panostaa tunneillaan tekniikkaan, rytmitajuun, linjauksiin ja tanssillisuudesta nauttimiseen. Hänelle on tärkeää, että oppilaat viihtyvät ja saa tunneista hyvän mielen.

Image

Monika Tiira

Turkulainen Monika on aloittanut tanssimisen 6-vuotiaana. Monen vuoden tanssikokemuksen sisälle on mahtunut balettia, nykytanssia, showtanssia, hip hoppia, housea, poppingia ja voguingia, jota hän on treenannut jo 6 vuotta. Opettajana Monika on kannustava, avoin ja pyrkii auttamaan oppilaita löytämään oman tyylinsä.

Vuodesta 2019 lähtien Monika on osallistunut aktiivisesti Suomen ballroom-sceneen ja on osallistunut esimerkiksi Voguing Femme, New Way, Runway ja Face kategorioihin. Monikan tavoitteena on kehittää ja suurentaa Turun voguing-sceneä ja saada omalle nimelleen näkyvyyttä ballroom-scenessä Euroopassa.

Back to Top