Ensimmäinen viikko tapahtuu etänä kokeiluviikkona. Jotta mahdollisimman moni pääsee kokeilemaan eri tunteja ja löytämään itselleen juuri sopivan, järjestämme turvallisesti zoomin kautta ensimmäisen viikon tanssitunnit. Viikolla on "maksa mitä haluat" -periaate, joten kannattaa hyödyntää kokeiluviikkoa itselleen sopivalla budjetilla. Maksut mobilepay / 11048.

Tämän ensimmäisen viikon aikana voit päättää, mille tunnille / tunneille haluat ja ilmoittautua seuraavalle viikolle 5 (1-7.2.), jolloin aloitamme lähitunnit pienennetyillä osallistujamäärillä (9+1). Olethan ajoissa ilmoittautumisen kanssa, koska vain 9 ensimmäistä pääsee studiolle. Jos ryhmäkoko on suurempi, kuin 9 henkilöä tai toivoisit muuten vain mahdollisuuden tanssia kotona, järjestämme etätunnit.

Image
Image

Tunneille voit ilmoittautua paikan päällä studiolla, jossa maksuvaihtoehdot ovat:

  • käteinen (huom. vallitseva tilanne)
  • kortti
  • Mobilepay / 11048
  • Smartum
  • Edenred
  • Lasku (laskutuslisä)
Image

Pyydä tarjous polttareista tai yksityistunneista!

Haluatko järjestää polttareihin tai muihin yksityisiin juhliisi menevää ohjelmaa?

Jos vastasit kyllä, olet oikeassa paikassa!

Jo usemman vuoden ajan polttarituntimme ovat olleet kovassa suosiossa. Varaa omasi ja nauti nauruntäyteisestä tanssitunnista, hikeä unohtamatta! Tyyleistä on varaa valita; haluat sitten pepun keinutusta twerk-tyylillä, naisellisia ja flirttailevia show-tunteja, kehoa huoltavia ja rentouttavia tunteja tai vaikka balettituntia miehille, kysy ihmeessa tarjousta.

Ota meihin yhteyttä ja räätälöidään juuri teille sopiva setti!

--> Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 0503051885

Studiomme on myös varattavissa erilaisiin tilaisuuksiin, tapahtumiin, kokouksiin tai sitten ihan vain omiin tanssitunteihin. 

Kysy lisää ja varaa studio: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhteistyössä

Kaikki koulumme oppilaat saavat -10% Piruetin tuotteista.

piruetti uusi logo 1 846x367

Back to Top