SYKSY 2022

Varaathan syksyn 2022 tuntisi etukäteen ajanvaraus välilehden kautta, kiitos! Ilmoittautuminen avautuu elokuussa.

 

 

 

 

Syysloma ma 17.10. - su 23.10.2022  (vko 42) - ei tunteja
Isänpäivä 13.11.2022 - ei tunteja
Itsenäisyyspäivä 6.12.2022 - ei tunteja
 

 

Joulunäytös:

9.12.2022 perjantaina klo 18 Sigyn sali.

Kenraalit 5.12.2022 klo 18.00 studiolla, Läpimenot 7.12. & 8.12. klo 18.00 studiolla

Tuntikuvaukset

(Ma) erityisryhmän tanssitunti: Tunti on tarkoitettu kehitysvammaisille tai muuten jollain tavalla liikuntarajoitteisille. Tunnilla pidetään hauskaa helppojen tanssisarjojen kanssa ja irrotellaan hyvän musiikin parissa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

(Ma) Show dance yli 18v: Tunti on tanssinhurmaa aikuisempaan tapaan. Tunnilla irrotellaan ja tanssitaan show-tyyliin. Tunti sopii vähemmänkin tanssineille, mutta aivan tanssinalkeita ei tunnilla käydä läpi. Koe "showgirl" sisälläsi ja lähde mukaan.

(Ma) Naiset 30+: Tunnille ovat tervetulleita kaikki, jotka joskus ovat hiukankin päässeet tanssin tai voimistelun makuun ja tietävät tanssin alkeita, vaikka kroppa ei niitä olisi hetkeen tehnytkään. Tunnilla emme tee lattiasarjoja, emmekä jalkakorvaanpiruetteja, vaan nautimme tanssisarjoista “aikuiseen tapaan”. Tuntiin kuuluu myös kevyttä lihaskuntoharjoitusta sekä kehonhuoltoa tukien itse tanssia.

(Ma) All-Star Crew: Suljettu tunti kilpailevalle ja esiintyvälle aikuisten ryhmälle, joka on jo vuodesta 2014 panostanut tanssivideoihin, joita tulee joka kauteen ainakin yksi. Kysy lisää, jos rento, mutta tavoitteellinen ryhmätekeminen on juttusi.

(Ti) All-Star Attitude + Sh'duo: Rento All-Starin vakkari tanssitunti, jossa tanssityylit vaihtelevat laidasta laitaan. Anna musiikin viedä tunnelmasta toiseen ja heittäydy mukaan tanssin vietäväksi. Nyt uutena lisänä tunnille on parin kanssa tanssittava Sh'duo, joka yhdistää sanat show ja duo, ja jossa haetaan kontaktia pariin käyttäen liikkumatasoja lattiasta ylöspäin. Sh'duon koreografiat painottuvat duon yhteisen liikekielen etsiminseen, tutkimiseen ja löytämiseen. Tunnille voi tulla ilman paria. Tärkeintä tunnilla on edelleen asenne!

(Ti) Your Moment: Your moment on tunti sinulle, joka haluat tukea omaa hyvinvointiasi ja palautumistasi. Tunnilla huomioidaan kokonaisvaltaisesti sekä kehoa että mieltä ja hyödynnetään vaihtelevasti erilaisia kehotietoisuutta ja kehotuntoisuutta vahvistavia harjoituksia kuten palauttavaa liikettä (mm. osia PalautumisohjelmaPRO™ -ohjelmista), lempeää joogaa, hengitys- ja mielikuvaharjoituksia sekä itsetuntemusta vahvistavia lähestymistapoja. Tunti sisältää myös loppurentoutuksen äänimaljojen rauhoittavien sointien ja värähtelyjen tukemana. 

Tunti soveltuu lähtökohtaisesti kaikille, jotka kaipaavat rauhoittumista arjen kiireiden keskelle etkä tarvitse aiempaa kokemusta. Huomioithan kuitenkin, että tunti on suunniteltu perusterveille ihmisille. Mikäli sinulla on jokin vakava perussairaus tai olet raskaana, konsultoithan tarvittaessa lääkäriä ennen tunnille osallistumista äänimaljojen värähtelyvaikutusten vuoksi. Mukaan tunnille kannattaa ottaa oma joogamatto (tms.) sekä joustavat ja mukavat vaatteet, juomapullo ja halutessasi viltti loppurentoutukseen.

(Ti) Palauttava hetki -yksityistunti: Millä eri tavoin työyhteisössänne tuetaan työntekijöiden hyvinvointia ja palautumista? Haluaisitteko viettää palauttavan hetken työyhteisön kesken?

Syksyllä 2022 tiistai-illoissamme on varattavissa 60-90min PALAUTTAVA HETKI -yksityistunti klo 19.30 alkaen. Tuntivaihtoehtoina löytyy mm. äänimaljarentoutus yin -joogalla, miniluento palautumisesta yin-joogalla tai PalautumisohjelmaPRO™ (pysähtyminen tai irtipäästäminen). 

Varaukset ja mahdolliset kysymykset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Varaukset täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä

(Ke) Dance Mix: ​Lasten Dance Mix on tarkoitettu 7-9-vuotiaille lapsille (60min) sisältäen alkuvirittäytymisen, lämmittelyn, luovia harjoituksia, lyhyitä koreografioita, välineharjoituksia, ja loppurutiinit. Tunnilla on tarkoitus kehittää lapsen perusliikuntataitoja, rytmiä, kehotuntemusta, luovuutta ja ennen kaikkea nauttia tanssimisesta. 

(Ke) Lasten tanssi: Lasten tanssitunti on tarkoitettu 4-6-vuotiaille (45 min) sisältäen alkuvirittäytymisen, lämmittelyn, luovia harjoituksia, lyhyitä koreografioita, välineharjoituksia, ja loppurutiinit. Tunnilla on tarkoitus kehittää lapsen perusliikuntataitoja, rytmiä, kehotuntemusta, luovuutta ja ennen kaikkea nauttia tanssimisesta.

(Ke) Broadway: Broadwayn tunnilla pääsee kosketuksiin tanssiin, jossa liioittelu ei ole ainoastaan sallittua vaan suotavaa! Koreografioissa sovelletaan broadwayn tyylilajin ominaisuuksia kuten tarinan kerrontaa ja omaperäisyyttä. Tervetuloa luomaan hahmoja liikkeiden tavoin lattiasta kattoon. Let the show begin!

(Ke) Jumps & Turns: Koreografinen tekniikkatunti. Nyt ei tarvitse puurtaa koko tuntia pelkän tekniikan parissa, vaan saat arvokasta tekniikkaopetusta pitkin tuntia menevän tanssisarjan lisäksi. Mainio tunti kehittämään omaa hyppy -ja piruettitekniikkaa.

(Ke) Jazz: Kuvaus tulossa

(To) K-POP Cover Dance: Kiinnostako k-pop? Oletko ihaillut musiikkivideoiden koreografioita ja halunnut oppia niitä? Tunnilla tehdään tunnettujen koreografien materiaalia maailmalta. Tunti keskittyy myös kokonaisuuksiin pelkkien tanssisarjojen tekemisen lisäksi. Tule rohkeasti kokeilemaan paikan päälle ja löydä itsesi tanssin mahtavasta maailmasta! Tunti on tasoltaa alkeis-keskitason tunti. 

(To) Lyrical hip hop: Tunti on hip hopin piirteitä sisältävä tunti, jossa liike lähtee tunteesta. Tanssisarjoja tehdään tunnilla pääsääntöisesti kaksi, joista toinen on lyrical hoppia, ja toinen voi olla vaihtelevasti mitä vain hip hopin / streetin eri tyylejä mukaillen. Lisäksi tuntiin kuuluu lihasvoimaharjoitteet, liikkuvuuden, tasapainon ja koordinaation parantaminen.

(To) FasciaMethod: FasciaMethod -konsepti on suomalainen liikuntatuote, jossa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelul, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. FasciaMethod sopii kaikille, jotka haluavat tehokkaasti parantaa suorituskykyään ja edistää hyvinvointiaan.

(To) Miehet: Oletko harkinnut aloittavasi jonkun urheiluharrastuksen, mutta et oikein löydä sopivaa paikkaa ja kynnys on iso. Nyt löytyi vastaus. Miesten tunnilla on hyvä meno ja hikikin lentää. Lihasvoimaharjoitteet, mutta myös liikkuvuuden parantaminen tai ylläpito sekä tasapainoharjoitteet kuuluvat tunnin sisältöön fysioterapeutin käsittelyssä. Tule antamaan oma panoksesi äijämenoon.

(Pe): Aikuisten pienryhmä All-Star Astro: Suljettu tunti - kysy lisää, jos olet kiinnostunut aikuisten pienryhmätekemisestä ja kilpailemisesta ryhmän kanssa. Ohjaajana toimii Charlotta Remander.

(Pe) Nuorten kisaryhmä All-Star Luna: Suljettu tunti - kysy lisää, jos olet kiinnostunut nuorten pienryhmätekemisestä ja kilpailemisesta ryhmän kanssa. Ohjaajana toimii Petra Myllyperkiö.

(Pe) Dance Mix nuoret:Tunnilla tehdään erilaisia liikkuvia sarjoja tekniikan perusteita unohtamatta. Tavoitteena on harjoitella mm. erilaisia jalanheittoja, lattian käyttöä, syvää plietä ja piruettien tekniikkaa. Lisäksi tunneilla tehdään venyvyyttä kehittäviä harjoituksia. 

(Su): Cosmic CrewSuljettu tunti - kysy lisää, jos olet kiinnostunut jatkotason tavoitteellisesta K-pop tanssiryhmästä.

(Su) Jazz and show yli 18v: Tunnilla yhdistyvät, vaihtelevat ja sekoittuvat show- ja jazz-tanssi. Koreografioiden lisäksi tunnilla tehdään lihaskuntoa, joten hikikarpalot ja hengästyminen on taattua. Ota mukaan juomapullo, treenitossut, reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan.

(Su) Hip hop: Ota mukaan kengät ja positiivinen mieli. Anna biitin viedä itsesi hip hopin makeaan maailmaan. Tunti soveltuu kaikenikäisille hip hopin harrastajille.

(Su) Lyrical dance: Tunti on täynnä tunnetta ja tanssisarjat ovat kauniita ja sielukkaita. Tunti on tarkoitettu jo enemmän tanssineille. Tule kokemaan tanssin kauneus ja musiikin virtaus sisälläsi.

(Su) Nykytanssi ja paritekniikka: kuvaus tulossa

Back to Top