Kevätkausi alkaa 13.1.2020 maanantaina

Ystävänpäivä -viikolla 10-16.2.2020 voit tuoda ystävän ilmaiseksi tanssimaan studiolle! <3
Talviloma 17-23.2.2020 (vko8)  - ei tunteja
Pääsiäinen 12.4.2020 & 13.4.2020 - ei tunteja! 
Äitienpäivä 10.5.2020 - ei tunteja
Kevätnäytös 22.5.2020 perjantaina klo.18.00 Sigyn Sali 

 

Tuntikuvaukset

(Ma) erityisryhmän tanssitunti: Tunti on tarkoitettu kehitysvammaisille tai muuten jollain tavalla liikuntarajoitteisille. Tunnilla pidetään hauskaa helppojen tanssisarjojen kanssa ja irrotellaan hyvän musiikin parissa.  Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

(Ma) Show dance yli 18v: Tunti on tanssinhurmaa aikuisempaan tapaan. Tunnilla irrotellaan ja tanssitaan show-tyyliin. Tunti sopii vähemmänkin tanssineille, mutta aivan tanssinalkeita ei tunnilla käydä läpi. Koe "showgirl" sisälläsi ja lähde mukaan.

(Ma) Naiset 30+: Tunnille ovat tervetulleita kaikki, jotka joskus ovat hiukankin päässeet tanssin tai voimistelun makuun ja tietävät tanssin alkeita, vaikka kroppa ei niitä olisi hetkeen tehnytkään. Tunnilla emme tee lattiasarjoja, emmekä jalkakorvaanpiruetteja, vaan nautimme tanssisarjoista “aikuiseen tapaan”. Tuntiin kuuluu myös kevyttä lihaskuntoharjoitusta sekä kehonhuoltoa tukien itse tanssia.

(Ma) Your moment: Keho kaipaa huoltoa ja venyttelyn avulla saamme kehomme auki tanssille. Tunti lisää liikkuvuutta ja huoltaa kehoa pehmeästi. Rentoudu  ja venytä itsesi virkeäksi tulevaa viikkoa varten. Soveltuu vasta-alkajasta enemmän treenanneelle. Tunti on hetki vain sinua varten!

(Ti) Voguing: Voguing on monipuolinen alakulttuuri – ei siis vain tanssilaji – joka on syntynyt New Yorkissa 70-80-luvun Harlemin ballroom-skenessä. Voguing tyylejä on esimerkiksi Old Way, New Way ja Femme, mutta tunneilla tutustutaan muihinkin ballroom skenen kategorioihin kuten Runwayhin ja Face-kategoriaan. Kaikille tyyleille on tyypillistä runsas käsitekniikka, vartalon linjat, erilaiset poseeraukset, itsensä ilmaisu ja erittäin itsevarma asenne.

(Ti) All-Star Attitude: Rento All-Starin vakkari tanssitunti, jossa tanssityylit vaihtelevat laidasta laitaan. Anna musiikin viedä tunnelmasta toiseen ja heittäydy mukaan tanssin vietäväksi. Tärkeintä on asenne!

(Ti) Nykytanssi: Tunti koostuu erittäin monipuolisista ja teknisesti haastavista sarjoista. Kevään aikana tutustutaan erilaisiin teemoihin sekä sukelletaan myös improvisaation maailmaan, jossa jokainen oppilas pääsee toteuttamaan itseään eri tavoin. 

(Ke) Broadway: Broadwayn tunnilla pääsee kosketuksiin tanssiin, jossa liioittelu ei ole ainoastaan sallittua vaan suotavaa! Koreografioissa sovelletaan broadwayn tyylilajin ominaisuuksia kuten tarinan kerrontaa ja omaperäisyyttä. Tervetuloa luomaan hahmoja liikkeiden tavoin lattiasta kattoon. Let the show begin!

(Ke) Lyrical dance 1v tanssineet: Tunti on täynnä tunnetta ja tanssisarjat ovat kauniita ja sielukkaita. Tunti on tarkoitettu jo enemmän tanssineille. Tule kokemaan tanssin kauneus ja musiikin virtaus sisälläsi.

(To) Show and Jazz nuoret (10-14v): Tunti on menevä ja hauska tunti, jossa nuorten hittibiisit antavat rytmin liikkeelle. Tunnilla tanssitaan paljon ja tehdään sitä tukevia harjoitteita tanssintekniikan ja lihaskunnon avulla. Tule rohkeasti kokeilemaan paikan päälle ja löydä itsesi tanssin mahtavasta maailmasta!

(To) Lyrical hip hop 1v tanssineet: Tunti on hip hopin piirteitä sisältävä tunti, jossa liike lähtee tunteesta. Tanssisarjoja tehdään tunnilla pääsääntöisesti kaksi, joista toinen on lyrical hoppia, ja toinen voi olla vaihtelevasti mitä vain hip hopin eri tyylejä mukaillen. Lisäksi tuntiin kuuluu lihasvoimaharjoitteet, liikkuvuuden, tasapainon ja koordinaation parantaminen.

(To) Miehet: Oletko harkinnut aloittavasi jonkun urheiluharrastuksen, mutta et oikein löydä sopivaa paikkaa ja kynnys on iso. Nyt löytyi vastaus. Miesten tunnilla on hyvä meno ja hikikin lentää. Lihasvoimaharjoitteet, mutta myös liikkuvuuden parantaminen tai ylläpito sekä tasapainoharjoitteet kuuluvat tunnin sisältöön fysioterapeutin käsittelyssä. Tule antamaan oma panoksesi äijämenoon.

(To) Lihashuolto rullaillen: Kehonhuoltotunti lihaskalvoja muokkaavan rullan avulla. Välineenä uudenlainen hierontarulla ja harjoitusväline, jonka kehittynyt pintarakenne tarjoaa uudenlaisia hierontaelämyksiä. Rullan kanssa harjoittelu helpottaa lihaskireyttä, parantaa liikkuvuutta, nopeuttaa palautumista ja parantaa lihasten hapensaantia ja verenkiertoa.

(La) Nuorten kisaryhmä All-Star Sirius: Suljettu tunti kilpailevalle nuorten ryhmälle.

(Su) Baletti (ikärajaton): Tunnilla keskitytään vahvasti baletin perustekniikkaan. Tavoitteena on päästä tekemään sarjoja sekä tangossa, että keskilattialla. Tutustutaan erityisesti piruetteihin ja hyppyihin ja treenataan positiivisella ja energisellä meiningillä!

(Su) Jazz and show: Tunnilla yhdistyvät, vaihtelevat ja sekoittuvat show- ja jazz-tanssi. Koreografioiden lisäksi tunnilla tehdään lihaskuntoa, joten hikikarpalot ja hengästyminen on taattua. Ota mukaan juomapullo, treenitossut, reipasta mieltä ja pilke silmäkulmaan.

(Su) Hip hop: Ota mukaan kengät ja positiivinen mieli. Anna biitin viedä itsesi hip hopin makeaan maailmaan. Tunti soveltuu kaikenikäisille hip hopin harrastajille.

(Su) All-Star Crew: Suljettu tunti kilpailevalle ja esiintyvälle aikuisten ryhmälle.

Back to Top